JenLin

Alla inlägg den 17 januari 2016

Av Jennifer Lindqvist - 17 januari 2016 09:33


Herregud. Loggade in på bloggen och ser att min sista inloggning är 1 månad och 17 dagar sedan! Tiden går fort och i ärlighetens namn har jag haft en del på tapeten om man säger så.


Just före jul var vi till veterinären med Baileys för att få förlängt hans medecin för hans diagnos traceal collaps. Skulle vara en helt vanlig koll.

Väl under undersökningen upptäcker veterinären mera problem. Baileys har en sprucken tand (nerven tittade fram, aj =/) och 2 lösa tänder med massa tandsten. Blev en allvarlig diskussion då inflammationsrisken var ganska hög. Men det var inte färdigt - han hade tydligen ett biljud (blåsljud) på lilla hjärtat också! Höll på dö!

Då var det extra akut att få dra tänderna innan inflammation uppstod så hjärtat inte skulle lägga av (worst case). Gissa mitt mammahjärta - heeeeelt förtvivlad.

Tur fanns det ledig tid för att dra tänderna nu i början av januari och idag är det 11 dagar sedan han kom hem groggy och vinglig. Han är återhämtat sig superbra och är glad och goare än någonsin.

Men oron finns kvar.. Vi ska följa upp hjärtljudet så fort han är helt återhämtad från tandoperationen och hoppas han kan leva ett drägligt liv trots biljudet.



Under all denna stress så har vår yngre lillkille haft magsjuka i nästan 2 veckor (nu helt frisk), och kliat sig i snart 2 månader. Så nu är det ett faktum att stackarn åkt på nån allergi, så han måste till doktorn han med =/ Vi har köpt nytt foder speciellt för känslig hud och ska låta han äta det i 1 vecka till - blir det inte bättre måste vi undersöka det.


Puh. Får ångest av att bara skriva detta.


Men nu är jag tillbaka igen. Har gjort många comebacks under min bloggtid och det är väl okej. Så länge ni vill läsa min blogg så att säga :)


På återseende kära vänner <3


//

Presentation


Jennifer Lindqvist
29 år
Oslo
Instagram: @jenniferlindqvists

Senaste inläggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

instagram @ jenniferlindqvists


Ovido - Quiz & Flashcards