JenLin

Alla inlägg under maj 2012

Av Jennifer Lindqvist - 17 maj 2012 18:31

Glad 17 Maj säger man idag! Vi kom tillbaka från en promenad på stan för ett tag sen. Helt galet var det! En stor del av norrmännen bär den såkallade folkdräkten överallt. Och den finns i många tolkningar också. Var ganska kul att bara gå runt och titta. Annars blir det en lugn kväll ikväll. Merparten av allt folk i stan ska festa, men jag ska upp kl halv fem imorgon, som vanligt, så då vill man vara pigg och alert.


           


Jag har syndat igen. Köpte ett par skor igår. Jag älskar dom! Har checkat in dom ett tag och igår hade dom fått in dom i min favvo färg ;)


       


Sen fick jag mig ett par Ray Bans på väg hem från stan idag. Och ja, jag fick dom, eller hittade dom ;) Inget man ska klaga över ;P


     


Hittills har det varit en underbar dag! Och snart är det helg. Jag längtar dit eftersom det händer lite mer än vanligt :)

// 

Av Jennifer Lindqvist - 14 maj 2012 18:46

Jag har länge tänkt och gått runt och snackat om att jag ska investera i bra hudvårdsprodukter. Främst de produkterna som ligger närmast huden. Så nu har jag gjort allt snack till handling och införskaffat mig en grymt bra hudvårdsserie från Lancome. Eftersom jag insett att man inte blir yngre är det lika bra att börja förebygga i god tid så man slipper ojja sig allt för mycket här i framtiden :)


   


Dom är riktigt bra och min hud har fått en helt annan lyster och mina sporadiska finnar, gone! Så härligt! :D


Just nu sitter jag i soffan och har precis betalat lite räkningar. Richard snarkar vid min högra sida.. Jag skulle egentligen behöva ta en powernap jag med men är inte sovatrött nu. Har för tillfället allmänt feel good mys här hemma med den nya soffan och allt det där. Sen kunde jag inte hålla mig att köpa hem blommor när jag kom från jobbet. Jag vill vara vaken och bara vara för en stund.


     


Tror det får bli en blädder stund med ELLE tidningen jag köpte häromdan. Sen sova tror jag :) Det blir en stor dag på jobbet imorgon eftersom 17 maj närmar sig. Dagen innan är som värst då norrmännen är som galningar i butikerna :P


Förresten så skiner solen igen. Den var borta för ett tag, blåsten kom, blåsten stannade kvar samtidigt som solen tittar fram igen.. Jag klagar inte :)


 


//

Av Jennifer Lindqvist - 13 maj 2012 20:09

Här kommer bilder på en massa nytt vi köpt oss denna helg :D


                         


Vi ska köpa en 1 seters soffa i veckan. Den fanns inte inne på lagret igår så vi får vänta :) Och nej, det blev ingen Chesterfield soffa. Orkade inte vänta i 1 ½ månad till! :P Det blev ganska fint ändå tycker jag!


//

Av Jennifer Lindqvist - 7 maj 2012 20:29

Solnedgången är nog lite vackrare än soluppgången enligt min åsikt.. Soluppgång påminner mig bara om jobb nämligen ;P


           


Go´kväll på er alla goingar! Jag saknar er där hemma i byn förresten ;) Jag skriver det sällan men saknaden finns alltid där ska ni veta!


//

Av Jennifer Lindqvist - 7 maj 2012 19:28

Slapp byxan är på igen. Boyfriend jeansen är sköna att dra på sig när man bara vill vara :) Nu blir det en prommis med grabbsen, sen lägger jag mig nog i sängen och ser serier och somnar förhoppningsvis tidigt ikväll. Jag fick nämligen ingen sömn igår natt =/


   



PÖSS


//

Av Jennifer Lindqvist - 6 maj 2012 21:26

En lyckad söndag till slut.


   


Nu sätter jag igång lite avsnitt med "New Girl". Min nya favvo ;)


//

Av Jennifer Lindqvist - 6 maj 2012 14:51

Jag har hört att den snöar i hemtrakterna. Stackars er :( Här är det strålande sol, nästan hela tiden! Det är nästan så att man kan gå runt i shorts. Och vi klagar inte ;)

Idag är det som sagt söndag, and I love it! Det blir nog en traditionell tur till Grünerlokka och bara gå runt på de mysiga gatorna och ta en kaffe i solen. Nu när vi flyttat från det området uppskattar man det på ett helt annat sätt..


För ett tag sen lovade jag lite bilder från hemmet. Här kommer lite bilder på den nya spegeln, balkongen och toaletten (som nu blivit min nya flickhörna också).


             


Ser ni den där gröna, stekiga kepan? Den köpte jag igår och bar sedan på kvällen när vi var och såg hockey på flera olika sportbarer. Alla ville till slut bara ha den :P Folk slet den t.o.m. från huvudet på mig! :D Haha.. Jag tar det som en komplimang ;)


     


Nu ska jag fortsätta i samma härliga tempo och stressa noll och ingenting :) Ha en fin dag!


//


Av Jennifer Lindqvist - 3 maj 2012 20:29

Igår när jag tog sista kiss och poop rundan med grabbarna hittade jag en massa tulpaner som växte sporadiskt över hela gräsmattan här på området. Jag blev lite busig och tog med mig en hem, bara en.. Och ingen mer :P Jag har aldrig sett en sån fin tulpan tror jag :)


       


I mina drömmar hade vi köpt en soffa denna vecka men så blev inte fallet.. Jag hoppas att inom 3 veckor har vi en vit soffa med kristall knappar ;) Dreams!

Men... Jag fick mig spegeln jag länge (två veckor :P) suktat efter! Den var ganska dyr men värd varenda krona eftersom den är så tidlöst vacker och bara perfekt!


 


Ni ska få en bättre bild sen :) Nu ska jag fortsätta se Let´s Dance. Trevlig kväll på er!


//

Presentation


Jennifer Lindqvist
29 år
Oslo
Instagram: @jenniferlindqvists

Senaste inläggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

instagram @ jenniferlindqvists


Ovido - Quiz & Flashcards