JenLin

Alla inlägg under november 2012

Av Jennifer Lindqvist - 4 november 2012 16:02

Hur går det för er och eran träning? Själv har jag överträffat mig själv och är riktigt stolt. Självklart har det varit tufft vissa dagar då man hellre vill ligga och tjura i soffan, men då är det bara ta fram motivationen och knyta skorna. Så länge jag har fått knytt skorna tar jag mig iväg hur lätt som helst, men det är stunden innan det som ger rum för latmasken :P


 


Nu har vi tända ljus i hela lägenheten och aromlamporna doftar wonders.. Att det är så härligt att slappna av i ett städat hem :) Nu ska jag bläddra i en tidning jag köpte tidigare idag. Sen ska jag börja med middag. Över 1 kg köttfärs ska bli matlådor.


//

Av Jennifer Lindqvist - 4 november 2012 11:55

Igår blev det en väldigt lugn lördag. På dagen var jag och mötte en kompis på stan. Vi drack Café au lait på ett mysigt café och pratade en hel del.

Sen mötte Richard upp mig för att äta ute. När vi sen kom hem, kring åtta, tänkte vi tanken på en bio. Men vi stannade hemma i soffan och såg på film :)

Idag känns det skönt att inte ha bakis huvudvärken som ett åskmoln över huvudet.


 


Jag tog inga bilder igår så det får bli en på fredags outfiten :) Nu ska jag dricka en till kopp kaffe och fundera vad man ska hitta på idag.


//

Av Jennifer Lindqvist - 2 november 2012 18:01

Har ätit middag för ett tag sen så nu beger jag mig in mot stan. Jag fick en godis beställing av min bättre hälvt innan han gick till jobbet på morgonen, så de är väl klart man offrar sig ;P Kan väl slinka ner en och annan i min egen mage också :D


     


//

Av Jennifer Lindqvist - 2 november 2012 16:06

Idag är det fredag! Känslan att helgen är här går inte att mista! Me like :) Jag leker med sminket idag. För att dölja en elak finnj*vel improviserade jag lite. Det är ju trots halloween helg så då kan man ju dra till lite extra.


         


Hur går det med träningen? Jag har gjort mig själv stolt. Har ni det? :P


Nu ska jag fundera vad man ska hitta på fram tills Richard kommer från jobbet. Vi har knappt setts på hela veckan eftersom han snittat 12 timmars pass varje dag. Men men, sånt är livet..


//

Av Jennifer Lindqvist - 1 november 2012 16:55

Det är officiellt. Jag har kommit in på rätt spår. Äntligen! Jag startade mitt såkallade "nya" liv dagen efter att min sjukskrivning gick ut.

Min sjukskrivning var en väckarklocka för mig att jag måste återvända till träningen. Och nu är jag igång och sviker inte mig själv det minsta. För det är ju så. Genom att inte fullfölja dina träningsplaner sviker du bara dig själv. Jag hatar att göra mig själv besviken. Man känner sig som en förlorare. Jag har redan acceptera att jag inte är i samma form som när jag tränade innebandy 4-5 ggr i veckan och gjorde en massa träning utöver det.

Men nu är det historia :) I två veckor har jag följt min plan när det kommer till kost och träning och jag känner mig toppen.


   


Idag har jag genomfört mina 100 situps, tagit en kort promenad med grabbarna och varit på en 40 min löprunda. Är det någon som vill följa med mig och det "nya" livet? Vi säger såhär.. Minst 100 situps varje dag (allt utvöver det är ju bara fantastiskt!), starta dagen med en underbar morgonpromenad och sedan försöka genomföra 1 timmes valfri träning 3 ggr i veckan. Då tror jag att vi kommer må toppen! :)


Är du med mig?


//

Av Jennifer Lindqvist - 1 november 2012 16:18

Se så underbara mina liljor är!


   


Jag har kommit fram till att liljor är min favorit snittblomma just nu. Dom båsar ganska mycket när dom blommat ut men det gör ingenting.


 


Secondhand fynden :) Jag köpte ett par till också, men dom är inte torra ännu så ni får se dom sen..


//

Presentation


Jennifer Lindqvist
29 år
Oslo
Instagram: @jenniferlindqvists

Senaste inläggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

instagram @ jenniferlindqvists


Ovido - Quiz & Flashcards