JenLin

Alla inlägg den 6 september 2009

Av Jennifer Lindqvist - 6 september 2009 22:47

Nu sitter man här lagom mör i alla lemmar och leder. Lördag 5 sep började träningslägret med en cykeltur från Kalix mot Sangis via Bjumis och Björkfors. För dom flesta låter det som en enkel match men det var det inte alla gånger. Inte dom gångerna vinden stormade i motvind. Då var det riktigt tungt!

Efter cykelturen var det dags för lunch med alla brudar hos coach Ulf :) Spagetti och köttfärssås fyllde våra hungriga magar och sen lite allvarligt pepptalk ;)


Därefter var det bara att dra på sig jogging spjuksen och ladda inför en löprunda på minst 7 km ut till Bakiö! Det var inte så himla lätt med 2,3 mil på cykel i benen :D Men det var bara att bita ihop.

Väl framme, slut som F*N, var det inte över med fysisk aktivitet. Nädå. Då var det dags för lite "röda vita rosen" - leken! Helt okej lek, lite mycket spring bara :P

Och sen en väldigt efterlängtad BASTU!! Rena och fräscha var det dags för  helgrillad fläskfilé med klyftpotatis, ris, sallad, bröd och som pricken över i´t, bearnaise sås ;) Det enda jag hade att säga var "Mmmmmmm"! Coach Ulf och frun Lad kockade ihop allt :)


Sen var det väldigt lugnt. Vi såg lite fotboll. Smällde i oss lite smått och gott. Blev överraskade över vinsten. Kom på en fyndig idé. Jo, vi springer ännu mera!! (??) Idén slutade med att vi skulle leka mörker kurragömma med dunk, i par :D Lekte i cirka 1 ½ timme innan det var dags för sängen och förbereda kroppen och sinnet för en ny dag med träning.

Jo, mera träning var det alltid. Dagen efter som betyder idag, kl 10.30-12-00 var det innebandy träning  i sph. Finito för idag! Nya tag till imorgon för då är det träning igen. Me like..


Nu känner man sig välförkänt att göra absolut ingenting :) Men rastlös som man är trots alla odds har jag och min älskade pojkvän hunnit tvätta den stora högen med smutstvätt! Skönt!



Go´kväll ;)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jennifer Lindqvist
29 år
Oslo
Instagram: @jenniferlindqvists

Senaste inläggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<<
September 2009 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

instagram @ jenniferlindqvists


Ovido - Quiz & Flashcards