JenLin

Alla inlägg den 27 september 2009

Av Jennifer Lindqvist - 27 september 2009 21:21

Ja nu sitter man här igen. Tänkte att jag skulle uppdatera match resultatet. Vinst med 8-4, en helt okej match förutom de dåliga stunderna (då vi släppte in mål =/). Men det var faktiskt mycket bättre spel än sist. Då var det verkligen katastrof på många nivåer :P

En rolig grej, fick en utvisning ;P Brukar i vanliga fall klara mig undan sådana men nu var man lite väl ivrig på bollen.

Imorgon är det tillbaka till allvaret, träning :) Men det sker som vanligt i den ordningen att jag hinner jobba ett kortare pass innan :)


Känner ett enormt begär av att göra nåt utöver det vanliga man gör i den tråkiga vardagen. Typ bara dra iväg nånstans, göra nåt busigt, hoppa fallskärm (en av mina önskningar som inte går att genomföra i denna stund eftersom cashen sinar), köpa en till vovve, ta semester, shoppa tills samvetet skriker NEJ!.. Ja.. Jag kan fortsätta listan en lång stund till men då blir man less att läsa till slut :P

Jag får nog hålla mig till verkligheten helt enkelt :)


Förresten, för de som är sminkintresserade så är detta kul att veta ;) Har nämligen bestämt mig för att köpa ett RÖTT (jag menar det!) läppstift! Lite coolt ;)

Och det sägs ju ska vara modernt nu också. Hade tänkt satsa på en lite neutralare fokus på ögonen och låta läpparna göra jobbet :)

Kan vara ett vinnande koncept  på den kommande lagfesten..



Nu:


  

En kall på kvällen är inte alltid helt fel.


  

Ett hårt ben på kvällen är inte så tokigt.

 

Återgår jag till mitt kvällsmys med älsklingen och Baileys.. Ha en fortsatt trevlig kväll!




//


Av Jennifer Lindqvist - 27 september 2009 10:21

Nu var det dags. På bara några timmar är det dags för seriepremiären.

Ligger just nu i sängen och funderar på vad man ska äta för att ladda kroppen ordentligt. Det blir väl pasta med nåt gott till :) Sen kanske en Red Bull (för att jag ska tro att jag blir bättre) ;P

Jag hoppas att min höft/rygg håller hela matchen för den har varit i lite sisådär form sen jag fick en tackling i ryggen på träningen förra veckan.

Iofs har höften/ryggen alltid krånlgat men det blir värre vissa veckor =/ Määh, såhär ska man inte sitta och tänka. Det kommer gå bra! Och vi ska vinna, det känner jag på mig. Vi måste vinna!



Nu ska jag stiga upp och se till att göra lite nytta här på förmiddagen :) Vi ses..





//

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jennifer Lindqvist
29 år
Oslo
Instagram: @jenniferlindqvists

Senaste inläggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<<
September 2009 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

instagram @ jenniferlindqvists


Ovido - Quiz & Flashcards