JenLin

Alla inlägg under augusti 2011

Av Jennifer Lindqvist - 17 augusti 2011 17:17

Jag kommer så väl ihåg när jag landade i Oslo för första gången när vi var här på söka-jobb resa. Hur allt kändes som en filminspelning. Allt fanns men var ändå inte på riktigt.

Eftersom jag och Richard inte åkte på samma flyg var tiderna inte synkade med varandra så detta gjorde att det fanns några timmar att sitta och fundera om allt mellan himmel och jord. Mixade känslor kan man säga!

Hur skulle detta gå? Vad har vi för alternativ? Var ska vi bo? Hur ska vi ta oss hit? Hundarna? Kostnader? (för vi alla hade vi ju hört skräck exempel på priser härifrån).

Men bland all denna ovisshet fanns det hopp och en enorm nyfikenhet.


 

Detta är första bilden som jag tog när jag landade i Oslo den dagen, samma dag som min bror fyllde 20 år. Enkelheten i denna bild är det starkaste eftersom minnena är så himla speciella. Jag gillar den!



//

Av Jennifer Lindqvist - 16 augusti 2011 23:18

Två små snorungar vände mamman och pappans liv upp och ner och ut och in. Men om man är så här söta är det nog inte så farligt i slutändan ;)


 


//

Av Jennifer Lindqvist - 16 augusti 2011 15:14

Idag matchar jag höstens underbara färgkarta! Jag älskar verkligen när höst kläderna kommer ut i butikerna! Halleluja moment ;D

Nu ska jag kila ner på stan och köpa nytt smink och ta en kaffe på vägen hem..


     


//

Av Jennifer Lindqvist - 15 augusti 2011 20:02

Jag har inte hunnit nämna att våran minsting under taket har haft feber! Det hela började redan på lördag morgon, då Pheonix mage inte kunde hålla sig så det vart bajskalas i köket.

Sen under dagen blev han allt hängigare och tystare. Då märkte vi att det var nåt som inte stämde, för den vanliga Pheonix skulle springa på väggarna om han så fick!

Vi avvaktade och såg till att han drack ordentligt och lät han mysa nära våra famnar hela lördagen. Sen när det var sängdags fick han såklart mysa vidare med oss i täcket. Det ångrar vi i dagsläget! Mitt i natten vaknande jag av att han började spy, I SÄNGEN!!!

Jag var inte glad! Men det hela var ju egentligen vårat eget fel för han ska inte sova i sängen..

Söndag morgon var det samma hängiga Pheonix som öppnade ögonen.

Han var stek het hela dagen och andades tungt. Då blev jag orolig på riktigt! Google kommer alltid till använding om man säger så. Det enda vi fick reda på var att avvakta som vi redan gjort i 1½ dag.. Jobbigt läge!


Nu är det måndag och allt börjar bli normalt igen :) Pheonix har ätit för första gången ett rejält mål mat och busat mer och mer. SKÖNT! Jag vill inte åka in med han på djursjukhuset här i Oslo. Då ryker det nog en och annan tusenlapp från kontot och det vill vi inte :P


 

Var tvungen att föreviga en frisk och kry Pheonix vid mat skålen :)


     

Och en söt och busig Baileys. Alltid lika uppskattat :)


       

Diskmedels skum lever man i när man ingen diskmaskin har. Sista bilden är en "två flugor i en smäll" bild. För det första ett bevis på att jag har en snäll bror som köpt ett väldigt fint smycke till mig. För det andra att kläd-rollern är ett hett ämne i denna lägenhet, för annars ser man så här hårig ut! :P



//

Av Jennifer Lindqvist - 15 augusti 2011 17:41

En svart dag. Både i tyg och väder. Regnet tar aldrig slut!


Nu en matbit och sen en kopp kaffe :) Förresten så dricker jag alldeles för mycket av just dom kopparna! Någon som har tips på substitut för kaffe? :P


     


//

Av Jennifer Lindqvist - 15 augusti 2011 12:38

Jag har suttit och kollat i arkivet väldigt länge. Och jag kan konstatera att jag har tagit en hel del vackra vinterbilder i Sangis.

Det enda jag tycker bra om med vintern är att den är fin på bild och raderar myggorna, allt annat är alldeles för mycket/för länge. Jag vill att sommaren och vintern ska byta plats eftersom efter halva vintern är man redan less all snö och kyla. Eller i alla fall jag :)


           


//

Av Jennifer Lindqvist - 13 augusti 2011 17:59

En till grej jag köpte idag :) Har alltid velat ha en sådan ring men aldrig hittat en i min smak, men nu så!


Märk förresten vilken stor "boll" jag börjar få trots mitt korta hår.Det växer trots allt! Mitt senaste hår-mission är att klippa topparna till jämn längd och låta min naturliga hårfärg växa ut och highlighta det hela med blonda slingor.Vill köra på den lite mera naturliga looken nu känner jag :)


 


//

Av Jennifer Lindqvist - 13 augusti 2011 16:56

Detta är kärlek.. När pojkvännen låter en hyvla kortet TROTS att jag shoppat alldeles nog denna månad! :P

Nu kan jag inte vara annat snäll efter detta underbara inköp.


 

Vad sker ikväll då? Vi har hittills inga planer alls.. Ett glas rosé och en dans i nattens mörker med dessa på fötterna gör nog vilken tjej som helst nöjd :) En bra plan det där tror jag!



//

Presentation


Jennifer Lindqvist
29 år
Oslo
Instagram: @jenniferlindqvists

Senaste inläggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

instagram @ jenniferlindqvists


Ovido - Quiz & Flashcards