JenLin

Alla inlägg under juni 2012

Av Jennifer Lindqvist - 18 juni 2012 19:00

Nu är jag helt slut i kropp och huvud. Precis hunnit äta och nu är ögonlocken tunga. Lika bra att lägga sig och sova kanske.. Njae, en prommis med grabbarna och lite blädder i nå tidningar så är man nog redo för john blund :)


 


//

Av Jennifer Lindqvist - 17 juni 2012 16:35

Så här matchar jag rött och rött.


 


Det blir nog ingen söndagssväng på Grünerlökka idag. Jag har sovit bort hela dagen, så det enda jag hunnit är att tvätta och städat litegrann och snart är det dags för middag. Jaja, skönt att bara vara hemma också :)


//

Av Jennifer Lindqvist - 17 juni 2012 15:26


Lampan är från Ikea och passar riktigt bra på sin plats.


       


En sån här har jag varit på jakt efter ett bra tag. Förra söndagen hittade jag den på samma marknad som jag köpte det bruna vintage bordet. Värd varenda krona! ;)


   


En persisk matta från Ikea den med. Kunde inte passat bättre under vintage bordet, eller hur? Bordet och soffmöbeln är också från Ikea. Nu har vi lite mer sittplatser iaf. Nåt mer kan vi inte få ut från den lilla ytan vi har att utnyttja :)


 


En favorit! Detta är en fransk vinlåda. Jag köpte den av en dam som är gift med en fransman som ständigt åker på "fynda" resor till Frankrike för att uppdatera deras lilla verksamhet. Såna här grejer älskar jag! Att det finns en liten historia bakom allting. Love.


 


Och sist blommorna jag köpte förra söndagen som fortfarande lever ;) Ett tag till iaf :D


//

Av Jennifer Lindqvist - 16 juni 2012 20:55

Dille, dille, dille! Oh vad nöjd jag är! Allt är från Zara. Jag kom på att jag handlat mycket på Zara sista tiden. Kanske för att dom har så fina grejer? ;)


 


Sötisen är med som vanligt ;)


// 

Red

Av Jennifer Lindqvist - 16 juni 2012 20:31

Så där ja.. Då var man tillbaka från en lyckad shoppingrunda. För en gång skull var det min själsfrände som shoppade mest. Big spender säger jag bara ;) Jag hade dille på röda grejer märkte jag. Köpte 3 olika plagg i färgen rött (?!).


Innan vi gick mot stan tänkte jag visa er lite nya saker som vi köpt till hemmet, men jag hann inte riktigt eftersom vi var sena. Här kommer dom iaf + några fler på tattoon :)


                 


Märk väl hur Pheonix är bakom mig i spegel bilden. Så här är det så fort jag reser mig och går omrking i lägenheten. Han är alltid mindre än ett steg bakom :) Tro mig, det är mindre än ett steg eftersom man trampat på honom mer än en gång :P SÖT!


Nu blir det en snabb dusch.. Därefter beger vi oss en trappa ner och hänger hos några vänner och kanske deras vänner. Jag tror det blir nice ;D


// 

Av Jennifer Lindqvist - 16 juni 2012 15:45

Här är den.


 


För mig är det inte bara rosor gaddat i hud. Den betyder så mycket mer.


Nu ska vi dra ner på stan för shopping :) Solen tittar fram igenom regnmolnen. Det kanske blir en fin dag trots allt! :)


//

Av Jennifer Lindqvist - 12 juni 2012 18:22

Kom precis hem.. Jag har äntligen fått min tatuering färdigställd! Riktigt skönt! Jag hatar att gå runt med halvfärdiga saker och framför allt när det gäller en tatuering.


Bild får ni när plasten är borta, dvs imorgon ;)


 


(Bild från gamla lägenheten)

 

//

Av Jennifer Lindqvist - 9 juni 2012 18:02

Nu drar jag på byn, som det heter här :) Först ett litet stopp och dra en förskiva med trevliga människor.


     


Go´kväll!


//

Presentation


Jennifer Lindqvist
29 år
Oslo
Instagram: @jenniferlindqvists

Senaste inläggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

instagram @ jenniferlindqvists


Ovido - Quiz & Flashcards