JenLin

Alla inlägg under december 2012

Av Jennifer Lindqvist - 10 december 2012 13:38

Förra veckan i torsdags var jag och Richard och såg Lady Gaga här i Oslo. Som väntat var hon CRAZY och helt grym på scen.

Hennes röst är klockren och framträdandet var häpnadsväckande. Det stooora minuset var att förbandet var riktigt dåligt! Därefter fick man vänta en timma efter förbandet var klart innan Gaga ens kom in på scen. Så man blev lite otålig men hon räddade det hela med att smälla till med en rejäl show :D Fyra av fem får hon av mig  ;)


       


Jag tänkte köpa en t-shirt men jag är ju som vanligt för svag för solbrills. Så dessa darlings fick följa med som minne. Kanske inte de enklaste paret solglasögon man kan bära, men det struntar jag i.. En dag då man vill vara tuff är dom helt klart det enda valet.


Jag tog några bilder påLady Gaga med Samsungen. Men jag ska checka kvalitén å så innan jag vill lägga upp nåt här på bloggen. Ett videoklipp blev helt perfekt om jag kommer ihåg rätt.


Nu kaffe och sen en tur till gymmet! Glöm inte att checka min instagram @ jenniferlindqvists ;) Skriv gärna vad ni heter på insta så jag kan följa er också!


//

Av Jennifer Lindqvist - 9 december 2012 19:25

Efter fyra timmars vandring på stan är vi äntligen hemma och känner lugnet igen. Det är alltid lika mysigt att gå omkring i butiker och kika runt när det vankas jul.

Vi har däremot köpt endel tidiga klappar till oss själva och grabbarna fluff.


       


Skorna skrev jag kort om igår. Jag gillar dom skarpt och har traskat runt med dom idag alla dom där fyra timmarna. Hundsockarna är inte kompletta ännu.

Har bara fyra stycken just nu så ska köpa fyra till nu till veckan då de skulle få en ny leverans. De är tydligen eftertraktade just och det förstår jag. Grabbarna skriker av paniken när dom frysen fast i asfalten, och saltet gör inte saken bättre heller! Stackarna!


     


Jag har ständig oordning bland mina nöt, frukt och fröblandningar. Nu har jag hittat de perfekta burkarna som får ordning på kaoset :)


Det var det. Nu fick jag en tokig blixt idé. Hörs!


//

Av Jennifer Lindqvist - 8 december 2012 18:27

Då var tillbaka från en hel dag på stan. Nu är magen full med god mat och vinglaset är närvarande.


 


Ikväll blir det lite fest med trevligt folk. Jag kanske drar på stort och använder dom nya uuuur coola dojjorna jag köpte tidigare idag! Om ni vill se dom kan ni checka min instagram som jag skaffade mig igår efter begäran ;)


instagram @ jenniferlindqvists, där kan ni följa mig ;D


//

Av Jennifer Lindqvist - 7 december 2012 22:18

Här kommer ytterligare bilder från förra helgen som jag spenderade i Sangis :)


           


Och det gör vi om till nyår med ännu finare outfits och mera champagne!


Just nu sitter jag i soffan och har precis mumsat i mig en skål med kesella, banan, pumpakärnor, linfrön, mandlar och proteinpulver med chokladsmak. Det var riktigt gott och en härlig återställare såhär efter ett lyckat besök på gymmet :)


Hur går det förresten för er och träningen? Hos mig är då motivationen på topp!


//

Av Jennifer Lindqvist - 7 december 2012 17:26

Just nu infinner det sig en härlig fredagskänsla i kroppen. I detta nu lagar jag middag och planera sedan en sväng mot gymmet. Dagen ska avslutas med mängder av endorfiner som sedan avrundas med soffhäng och kanske en godispåse :D


Här kommer en grimas fest i Sangis..


     


Som sagt, annorlunda.


Ha en fin fredag kväll!


//


Av Jennifer Lindqvist - 6 december 2012 13:09

Här kommer lite bilder från resan till varmare breddgrader :)


                                               


Och sen hade två veckor rusat förbi och då var det dags för en omänskligt tidig hemresa..


   


Med röda ögon efter endast en timmas sömn hade man trots allt ganska gott mod när man visste vad som väntade hemma i Sangis. Familjen annorlunda ;P


 


Så fort man inte har kontroll på kameran märks det på två röda, om man säger så..


   


Här hade mamma gjort iordning gästrummet så mysigt att man inte ville åka vidare. Men efter helgens bravader var det dags för två flygresor till innan man var hemma på riktigt. Man glömmer bort hur mycket man kan sakna dom som betyder mest. Nu är minnet uppfriskat!


//



Av Jennifer Lindqvist - 5 december 2012 20:53

Det blev en bra dag trots den jobbiga morgonen. Julmarknaden var mysig och kylan påtaglig! Just nu sitter jag i soffan och dricker kaffe och äter en mumsig skål med kesella, frukt och nötter toppat med kanel :)


Tidigare sa jag att jag inte ska julpynta det minsta. Men när jag kom hem från ett mysigt Sangis var jag bara tvungen att köpa nåt juligt.


         


Det blev mestadels röda ljus men det blev bra iaf.. Sen har vi en gossig bild på Richard och Pheonix :)


 


Nu ska jag fortsätta att ta det lugnt och sedan lägga mig tidigt.. Morgondagen skall startas med ett ryck och avlutas på topp! Lady Gaga is in town ;)


//

Jul

Av Jennifer Lindqvist - 5 december 2012 12:28

Telefon samtalet kom då det skulle. Men att jag skulle vara nyvaken vid intervjun var ju inte riktigt meningen! Klockan kvart i tolv slog jag upp ögonen i panik när jag hörde telefonen. Samtidigt som jag i panik hoppade upp ur sängen spräckte jag den jobbigt torra överläppen pga att man sovit med öppen käft.

När det lilla mini dramat var över blev det bokat ett möte på fredag vid lunch tid. Så som det ser ut nu måste man ställa alarm om man ska sova på det här sättet. Mer om mötet kommer såklart senare! :)


Nu känner jag mig en aning stressad. Har gjort noll nytta! Jag ska hinna en sväng på gymmet innan Richard kommer hem från jobbet efter två och sen ska vi på mysig promenad genom stan. Den årliga julmarknaden har startat och det vill man inte missa :)


 

Gjort sig iordning för sista middagen på Gran Canaria. Mer bränna än så blev det inte..

 


Nu ska jag rivstarta den här försovande dagen. Bra ord där ;) Hoppas ni får en bra dag!


//

Presentation


Jennifer Lindqvist
29 år
Oslo
Instagram: @jenniferlindqvists

Senaste inläggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

instagram @ jenniferlindqvists


Ovido - Quiz & Flashcards