JenLin

Alla inlägg under oktober 2012

Av Jennifer Lindqvist - 22 oktober 2012 20:15

Nu är det tända ljus i hela lägenheten, aromlamporna luktar gott och kaffet doftar som vanligt underbart. Nu är det måndagsmys ;D


                 


Längst ner ser ni hur jag matchar mina lack leggings ikväll..


//

Av Jennifer Lindqvist - 22 oktober 2012 17:27

Äntligen är dessa mina!


     


Det tog ett tag innan jag insåg att det faktiskt finns ett Gina Tricot här i Oslo. Grejen är den att jag har faktiskt varit in i butiken många gånger förr, så varför jag trodde att jag aldrig skulle hinna köpa dessa lack leggings vet jag inte :P Haha! Dåligt minne. Kan vara för att butiken ligger i ett köpcenter lite längre ifrån centrum där jag vanligtvis håller till. Hur som helst är jag riktigt nöjd med dom.


Annars så rullar allt på lugnt och sansat. Jag startade denna dag med den härligaste sovmorgonen någonsin, sedan blev det en långpromenad med grabbarna, därefter har jag städat, duschat och nu tar jag det bara lugnt. Ytterligare en promenad, in mot stan dennan gång, skall snart genomföras. Mina röda rosor jag handlade sist ska ersättas med nya och värmeljusen börjar ta slut efter allt kvällsmys de senaste veckorna.


//

Av Jennifer Lindqvist - 19 oktober 2012 20:25

 


Sitter och funderar vad man ska hitta på ikväll. Antingen en nattbio eller sitta hemma i soffan? Eller en sista minuten drink och en sväng på "byn" som det kallas här. Hmm.. Richard har ju inte kommit från jobbet ännu så jag avvaktar än så länge.


Vad gör ni ikväll? :)


// 

Av Jennifer Lindqvist - 19 oktober 2012 13:52

Dessa dagar då kroppen inte klarar av det man helst vill göra, röra på sig, tänds min skapande sida till liv. Jag känner att jag vill skapa nånting med mina bara händer. Vad som helst. Denna tristess ta död på mig och det spritter i hela kroppen!

Fick en idé om att åka och köpa grejer och tillbehör för att måla! :D Gaah! Jag måste bara göra det!


           


Sedan i måndags har regnet öst ner och rastlösheten är ett faktum. Nu ska det ändras!


//

Av Jennifer Lindqvist - 18 oktober 2012 13:59

Såhär såg jag ut igår..

   


Rött skinn, beige, svart, heavy färg på läppar, nakna ögon och amerikansk flagga..


Fortfarande inga sopp eller gryttips? :P


//

Av Jennifer Lindqvist - 17 oktober 2012 19:00

Röda skinnhandskar som jag inte kunde låta bli att köpa. Har tittat på dom säkert 5 ggr innan jag bestämde mig för att dom skulle få följa med hem. Klänningen köpte jag i måndags från min favorit vintage butik på Grünerlökka..


     


Jag köpte också en bok, på engelska! Den är hittills bra och följer de goda betygen den fått :)


//

Av Jennifer Lindqvist - 17 oktober 2012 14:53

Hur mycket jag än ogillar att USA har såpass stor makt som dom har i hela världen är det bara att leva med att dom kommer mer eller mindre alltid vara på toppen.

Är det någon som följer president valet i USA förresten? Jag såg lite av debatten nu på morgonen, i repris, och jag hoppas såklart Obama tar hem det här! Han verkar vara den som har mest koll om man jämnför med Romney. Hur det än går hoppas jag såklart att det ska bli bättre för oss alla. Och sen vaknade jag.


   


Annars så tar jag det mest lugnt här hemma. Ska snart gå en promenad in till stan för att handla mat. Jag har fått en enorm energi till att ställa mig vid spisen och laga mat för tillfället . Varje gång jag gjort en laddning matlådor längtar jag redan till när jag ska laga mina nya matlådor. Jag söker inspiration överallt och har ganska nyligt köpt mig en kokbok med massor av enkla, snabba och nyttiga frukostar, luncher och middagar. Och allt under 30 minuters genomförande!  Gilla :)

Har någon ett bra tips på en mättande och höstig gryta? Grytor och soppor är ju så goda och mysiga att avnjuta när vintern är på väg.


//

Av Jennifer Lindqvist - 15 oktober 2012 22:12

     


God natt på er! :)


//

Presentation


Jennifer Lindqvist
29 år
Oslo
Instagram: @jenniferlindqvists

Senaste inläggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

instagram @ jenniferlindqvists


Ovido - Quiz & Flashcards