JenLin

Alla inlägg under januari 2013

Av Jennifer Lindqvist - 15 januari 2013 21:20

Denna vackra skapelse fingrade jag på för säkert 6-8 månader sedan. Då fick jag upp dragkedjan halvvägs (i just den storleken som gör att tjejer som jag lägger omedvetet medvetet tillbaka plagget och funderar inte ens på att ta en större storlek) och suckade tungt.


     


Idag hade den poppat upp i butiken igen och jag tänkte varför inte testa? Jag har ju trots allt varit på gymmet några ggr de senaste 2 månaderna ;P Och zip zap, så var dragkedjan uppe heeela vägen. Då var det liksom kört.


Hyvla.


//

Av Jennifer Lindqvist - 15 januari 2013 16:55

Alltså.. Om inte det här är humor så vet jag inte :P



Jag skrattade så jag grät! Mamma - jag tror du tycker samma som mig! ;D Hahaha!


//

Av Jennifer Lindqvist - 15 januari 2013 15:45

Då är naglarna uppdaterade med nytt lack och en aning kortare. Tjejen som gjorde naglarna var lite stressad så lacket torkade inte ordentligt, vilket gjorde att det kladdade och blev fult. Så jag måste tillbaka imorgon bitti och få det fixat. Litet irri moment faktiskt!


 


Kroppen känns öm och musklerna stela. Må bra känslan är där den ska vara. Jag hann trots lite stress, ta mig en tur till gymmet innan jag hade tid för att få naglarna fixade.

Så nu tar jag det mest lugnt och väntar på att få starta dammsugaren. Vill nämligen inte störa min bättre hälft under hans välbehövliga PN. När vi käkat middag och druckit några koppar kaffe ska vi försöka ta oss iväg och se en bio också.. Vi får se helt enkelt :)


//

Av Jennifer Lindqvist - 14 januari 2013 19:37

Jag gjorde mig en riktigt nyttig smoothie nyss..


   


Jag mixade i allt möjligt men fokusen var på ingefära. Förkylningar hopar sig och jag vill inte bli sjuk! Hur som helst är min lilla blandning gjord av följande, - 1/6 gurka, 2 äpplen, 1/2 lime, 2 cm ingefära, is och 2 dl vatten :) Nästa gång ska jag minska till 1 äpple och sätta i 1 kiwi istället. Jag älskar den syrliga smaken och jag tror kiwin gör jobbet!


//

Av Jennifer Lindqvist - 14 januari 2013 17:29

 


Gymmet här ute på Björvika är helt grymt! Alla maskiner och inredningen är sprillans nytt och duschen är likt ett lyx-spa. Det bästa av allt är att det ligger nära vårt hem. Jag är helt såld och längtar redan tillbaka för att svettas mera.


Nu ska jag dricka en till kopp kaffe och bläddra ett till varv i tidningarna jag köpte igår.


//

Av Jennifer Lindqvist - 14 januari 2013 11:35

Då åker ryggsäcken på plats och jag promenerar in till stan för att träffa min tatuerare. Efter det ska jag ta mig en sväng till gymmet och svettas. Jag har inte varit och tränat sen fredag kväll så nu är jag riktigt taggad!


   


//

Av Jennifer Lindqvist - 13 januari 2013 20:30

Efter middag på det mysiga Villa Paradiso på Grünerlökka bestämde vi oss för att skippa bion. Det var svinigt kallt ute så vi traskade hemåt med en aning sammanbiten min och önskan om en gratis taxi..


         


På vägen hem köpte jag med mig ett gäng tidningar. Mode, kost och träning och tattoo är kategorierna. Jag vill vara proppad av inspiration när jag träffar min tatuerare imorgon ;D


Nu doftar lägenheten äpple och kanel från aromlamporna och de tända ljusen värmer gott. En te kopp på det här så är kvällen tip top.


//

Av Jennifer Lindqvist - 13 januari 2013 15:02

Jag köpte mig en rå snygg hatt när jag var i Sverige över nyår. I love it!


 


Idag ska vi käka ute på stan. Det var evigheter sist så det komma kännas extra speciellt och mysigt :) Därefter blir det att se en grym bio film och sen närmar sig måndagen. Och då ska jag på tattoo konsultation! Det kommer snackas om idéer och placering, ingen gaddning - det kommer senare ;)


       


Vad ska ni göra denna underbara söndag?


//

Presentation


Jennifer Lindqvist
29 år
Oslo
Instagram: @jenniferlindqvists

Senaste inläggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

instagram @ jenniferlindqvists


Ovido - Quiz & Flashcards