JenLin

Alla inlägg under april 2013

Av Jennifer Lindqvist - 21 april 2013 14:36

Idag när jag vaknade kände jag en enorm lust till ingenting. Mitt sjuka jag tär på kropp och sinne och gör mig lätt irriterad och grinig ;P Som tur är finns det blommor som kan göra humöret bättre. (Såklart skadar det ju inte att man har sin grabbar som stöttepelare - of course!)


Efter 2 koppar kaffe och nån timmas surfande hade mannen vaknat till liv. Jag kunde inte somna om tidigare på morgonen eftersom hela skallen var igentäppt med allt det där roliga man har när man är snorig och jävlig.  Vi bestämde oss för att ta en solkens promenad med vovvarna och handla blommor och lite mat. Jag tänkte köpa hårfärg också, men jag kunde inte bestämma mig för vilken färg det skulle bli så jag struntade i det. Detta blev resultatet iaf :)


         


Mys söndan har fått en relativt bra början.


   


Ljusslingan köpte jag i torsdags. Den passar perfekt till sänggaveln och jag funderar faktiskt på om jag skulle ha köpt en till. Det blev så mysigt!


 


Eftersom träningen uteblivit söker jag inspo på alla sätt jag kan. Lektyren för kvällen är klar - om man säger så. Vad ska ni göra idag? :)


//

Av Jennifer Lindqvist - 21 april 2013 10:23

Dessa Ray Bans dammade jag av förra veckan.. Egentligen är det herrmodell men det struntar jag i!


 


Jag är så glad att jag varit duktig och sparat alla mina solglasögon som blivit köpta under alla dessa år. Har en känsla av att jag har ärvt det av mammsen ;P Ni ska få se samlingen en annan dag.


Annars så är jag förkyld igen. Och irriterad är bara förnamnet! Det måste vara den ständiga kundkontakten som gör att jag blir sjuk hela tiden.. HATAR förkylningar!


//

Av Jennifer Lindqvist - 18 april 2013 14:43

De senapsgula rackarna passar till allt. T.om vitt. Ja. Kan inte mer än säga att pengarna är välplacerade än en gång!


 


Idag är jag ledig och ska mestadels ta det lugnt och lyssna på musik, laga mat och städa. Ikväll ska jag ta mig en sväng till gymmet också. Behöver ni motivation när det gäller träningen så kolla gärna in klipp på youtube som Jillian Michaels har gjort. Den kvinnan är grym alltså!


   


Solen tittar fram bakom regnmolnen förresten! Yey!


//

Av Jennifer Lindqvist - 16 april 2013 20:48

Nu är sommaren nära när regnmolnen färgar himlen grå och eländig.. Det har varit grått och trist sen torsdag förra veckan och det räcker nu! Man blir så deppig direkt =/


Annars så gick upplärningen som en dans. Inte alls lika farligt som jag trodde :) Nu får man bara jobba vidare för mer framgång ;)


 


Har ni fått en massa måsten i huvudet? Det har jag. Och detta är såklart ett vårtecken om jag känner mig själv rätt. Jag ska bl a städa alla garderober och rensa all skit man inte använt på minst 1 år. Hatar saker som samlas på hög!

Jag är ledig på torsdag så då ska det ske. Det måste de. Jag skriver det här på bloggen, vilket ger mig en extra push och dessutom dåligt samvete om jag inte fullföljer ;P


Nu tillbaka till soffläget. Ha en trevlig tisdag kväll på er, goingar!


//

Av Jennifer Lindqvist - 16 april 2013 07:09

 


Då drar jag lite tidigare än vanligt till jobbet. Idag ska jag får upplärning på Transport delen. Äntligen! Sen gym och sen hem till soffan.. Tiden kommer gå snabbt idag känner jag :)


//

Av Jennifer Lindqvist - 13 april 2013 17:38

Igår så snörde jag på mig min nya hatt i farten bara för att ni skulle få se den.. Pratade lite smått om önskeköpet i fredags :)


   


Hur cool på en skala? För mig håller den måttet iaf.


Förresten, är det hockey idag kanske? ;P Jag dricker kaffe och bloggar istället. Måste snöra mig i duschen också. Ska dricka vin och träffa kompisar. (Kompisar, låter som lågstadiet vilket är meningen)


//

Av Jennifer Lindqvist - 12 april 2013 19:20

Idag har jag sett ut såhär..


 


Nu däremot är jag svart som natten. Vilket betyder svart från topp till ankel, där sockarna blev puder rosa :) När jag ska dra på mig nåt utan tanke blir det alltid svart. Enklast så.

Vi ska bege oss mot bion på vilken minut som helst nu. Vi ska köpa godis och en massa annat gott, och såklart en kaffe ;)


Ha en mysig fredag!


//

Av Jennifer Lindqvist - 12 april 2013 18:21

Jadå..


     


Här har ni innehållet. Och ja, ni ser rätt. Har ett par i svart sen tidigare. Eftersom dom är grymt sköna att gå i plus att det lägger på lite extra längd på mina ynka 155 cm, så kan man ju inte låta bli att köpa ett par till. Dom är coola, färgen är perfekt och har det där udda 90 tals stuket som jag gillar ;) 5/5.


Nu är jag sådär härligt fylld av endorfiner efter gruppträningen. Mamma - jobba på att hitta dom ;P (Internt skämt) Snart är det dags för duschen och sen blir det mest troligt att se en bio. Det är inte en dum fredag detta. Nädå.


//

Presentation


Jennifer Lindqvist
29 år
Oslo
Instagram: @jenniferlindqvists

Senaste inläggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

instagram @ jenniferlindqvists


Ovido - Quiz & Flashcards