JenLin

Alla inlägg under april 2013

Av Jennifer Lindqvist - 12 april 2013 12:30

Igår köpte jag något fantastiskt..


 


Som att gå på moln ännu en gång. Jag visar er mera sen ;) TEASER.


Annars är jag ledig idag igen. Riktigt skönt faktiskt. Frukost intagen och kaffekoppen ska snart bli två och sen blir det att sätta på sig ett ansikte och gå en sväng på stan. Tar väl en kaffe till, chillar runt och så kanske köpa en hatt som jag dregla lite över igår.

Sen vettni, ja.. Då ska jag tillbaka och plåga mig på det där Bootylicious passet ;P Jag kommer säkerligen vara invalid den här helgen. Haha!


Vad gör ni idag?


//

Av Jennifer Lindqvist - 11 april 2013 09:51

Här kommer ett urplock från arkivet som börjar redan för 3 år sedan..


 

April 2010 i Sangis - en solig dag minns jag..

 

 

Juli 2011 i den gamla lägenheten på Grünerlökka - innan möblerna flyttade in..

 

 

Mars 2012 testade jag min första rosa ombre - detta togs dagarna innan vi flyttade ut på vattnet här på Sörenga..


När jag satt och tittade på alla bilder jag tagit de sista 4 åren inser jag att ett system måste införskaffas. Nästa prio är att spara alla tusentals bilder externt.

Jag har tänkt denna tanke för ett tag sen, men jag ides inte börja flytta över alla bilder till hårddisken pga tidsförloppet. Om nåt händer kommer jag ångra mig innerligt. Onödigt!


//

Av Jennifer Lindqvist - 10 april 2013 11:26

   


Denna goding köpte jag igår när jag kom hem från jobbet. Den doftar helt underbart! Nu vill jag att sommaren ska komma, för denna skönhet är som gjord för sommarklänningar, solkyssta kinder och solblekt hår :) Åh!


Annars då.. Sitter och äter brunch i 120..


     


En mättande frukt soppa på ca 1 dl vatten, 1 banan, 1 grönt äpple och en näve färsk spenat. Jag äter med sked eftersom det blir godare då.

Detta blir en bra uppladdningen för jobbet som väntar. Energi på jobbet är viktigt eftersom jag vill leverera den bästa service man kan få :)


Ikväll - en löptur på löpbandet eller i naturen. Har inte bestämt mig ännu.


//

Av Jennifer Lindqvist - 8 april 2013 21:12

 


Enligt mitt tycke är det värt att nämna att jag och min bättre hälft firade 6 år tillsammans som par igår.. Vi firade inte på nåt särskilt sätt men gav oss extra tid till varandra. Att bara vara med varandra och att inte behöva tänka på en massa kändes uppfriskande och mysigt.. Den bästa söndagen på länge!


Nu ska vi planera en resa tillsammans, det ska bli så. Fan så härligt!


//

Av Jennifer Lindqvist - 7 april 2013 13:02

Ursäkta den dåliga uppdateringen. Efter det där omtalade Bootylicious passet som jag skrev om sist, har jag varit lite öm här och där. Träningsvärken var värst i torsdags då jag knappt kunde gå ner för trapporna på jobbet.

Det var kort och gott jobbigt att leva! :P Så ärligheten kommer här. Har inte tränat sen dess. Så idag drar jag med mig karl en sväng på gymmet för att få igång kroppen igen. Vi ska avsluta det hela med en runda i de 3 styckna bastus som dom har på spa avdelningen. Längtar redan!


Och de där träningskläderna jag väntade på med spänning kom samma dag som planerat..


 


Keps, linne och sport-bh blev det för min del. Richard fick också lite smått och gott för att motivera ;)


MEN, den största motvationen måste ju vara resultatet du ser efter hårt arbete. Det är solklart det som driver min entusiasm på gymmet!


   


Jag mår som bäst när jag känner att min kropp är stark fysisk och knoppen lugn psykiskt. Medicin - kärlek, träning och god mat med väldigt många unna sig stunder. Det är mitt motto idag.


Off we go.. Vad gör ni idag? :)


//

Av Jennifer Lindqvist - 3 april 2013 13:59

Såhär ser jag ut idag.


   


På vilken minut som helst ska jag traska mot spårvagnen och bege mig mot frissan på Grunerlökka. ÄNTLIGEN ska mitt frissiga hår få sig en välförtjänt uppassning :P Efter det drar jag direkt mot gymmet på samma område för lite intervaller på löpbandet.

Det blev ju ingen träning igår pga latmasken så idag ska det tränas! Ikväll har jag bokat min första gruppträning sen jag signerade Elixia kontraktet för över 1 år sedan (!). Fatta inte riktigt det där själv heller. Hursomhelst heter passet Bootylicious och är effektiva 30 min långt, så tror jag att det kommer bli grymt kul! --> Elxia Bootylicious.

Denna dag är helt i min smak ;)


//

Av Jennifer Lindqvist - 2 april 2013 11:24

Idag var sängen alldeles för skön! Hade tänkte ta mig iväg för en löprunda innan det är dags för jobbet, men inte blev det nåt sånt..


   


Kolla min julstjärna förresten. Den lever fortfarande trots mina icke så gröna fingrar ;P


Nu dricka sista koppen kaffe, sminka sig och sen promenera mot bussen. Ha en bra dag på er! :)


//

Av Jennifer Lindqvist - 1 april 2013 13:02

Ledigheten går mot sitt slut. Imorgon är det back to business och tänket cash is king blir den ständiga motvationen :P Förresten, vet ni vad jag gjorde för dumt under nattens småtimmar?!

Shoppade träningskläder till mig själv och karln på nätet. Summan blev egentligen mer än tanken innan jag började kika runt men va fan! Eftersom jag spenderar ganska många timmar på gymmet varje vecka är det alltid kul att kunna variera sig och framför allt slippa stress tvätta..


Ni ska få se sen vad jag beställde när jag får leveransen ;P


 

Bilden på mig och Baileys är från oktober 2012.


Idag står träning, god mat och en biofilm på agendan. Att vårsolen skiner gör dagen ännu bättre!


//


Presentation


Jennifer Lindqvist
29 år
Oslo
Instagram: @jenniferlindqvists

Senaste inläggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

instagram @ jenniferlindqvists


Ovido - Quiz & Flashcards