JenLin

Alla inlägg under juli 2011

Av Jennifer Lindqvist - 12 juli 2011 12:26

Igår tog jag och Richard grabbarna på en promenad i en av parkena i området. Och det är en utmaning kan jag säga.

Pheonix är helt galen när det gäller dofter från andra hundar. Han ska pront stanna på alla ställen han hinner med och nosa, grymta, pissa, gnälla, sprätta gräs och avsluta med ett skall! Less man blir alltså :P

Det är så himla synd om stackarna för ögonen står typ i kors pga alla hormoner. J*vla balls! :P


 


Baileys är hur duktig som helst. Känns som att jag kan ha han lös, nästan :) 


Hur som helst.. Jakten efter möbler har gått trögt sista tiden men nu imorse exploderade inkorgen med mail så idag kanske endel blir fixat! :D Riktigt skönt kan jag säga. Och om inget är intressant i mailen blir det en tur till Ikea nu på lördag no matter what!


//

Av Jennifer Lindqvist - 11 juli 2011 11:59

Det är alltid lika roligt att gå igenom gamla bilder. Vilka trevliga tillbaka blickar man får :) Men en sak som jag märkte var att bilder på familjen samlade är det väldigt fattigt av! Det måste färändras..



Detta är den enda bilden jag har på oss samlade :P Om jag gissar så är det nog nyårsafton 2008?? Skiftet över till 09 tror jag :D Haha.. 

Detta ogillar jag så var redo där hemma på att det ska förnyas bilder när jag kommer hem!


// 

Av Jennifer Lindqvist - 10 juli 2011 20:24

Denna lilla puff kommer göra mig glad. Den ska vara min hjälpreda när jag ska sminka mig. Nu fattas det bara en liten hylla och en spegel så har jag min smink hörna klar :)


   

//

Av Jennifer Lindqvist - 10 juli 2011 12:43

Att få se detta fluffiga ansikte varje morgon när man vaknar är en riktigt gåva. Man blir alltid på bra humör när man ser grabbarna och framför allt om man ser ut så här:


   

Det blir tyvärr inget Ikea idag :( Nästan allt har stängt på söndagar i detta land. Kan vara bra på ett sätt men inte när man är redo att shoppa loss. Men men, vi ska iaf se Transformers på bio ikväll så det ska bli riktigt kul! Den har fått bra betyg vad jag förstått också :)


//

Av Jennifer Lindqvist - 9 juli 2011 23:44

Nu ska jag berätta lite om gårdagen :) Som skrivet vaknade jag alldeles för sent, kring 12 närmare bestämt.. Efter mycket ojjande tog jag till slut tag i dammsugningen och skurningen.

Det är alltid lika jobbigt att dra igång städningen men när den väl är gjord känns det så himla skön! Detta gjorde att jag fick mer enregi att göra nåt trots att halva dan redan gått förbi en.

Så jag gjorde mig klar för en tur på stan :) Jag fick inhadlat det mesta som jag var ute efter. Men det blev inga snittblommor :( Det tänkte jag nog köpa imorgon eller i veckan..

När jag var klar med stan fick jag ett uppmuntrande samtal av Louise som sa att vi ska dricka vin i en av parkena här på området. Så jag kunde ju inte säga nej.

När vi väl satt i parken började det såklart att regna!! Men, tur som var hade en av Louise arbets kompisar möjligheten att bjuda in oss till han för fortsatt vin pimpling :)

GILLA!

Trevliga människor och glad drickat förtärdes intensivt! Oj oj. Kanske lite väl mycket i slutändan med tanke på att jag blev klar med bakisheten kring åtta, ikväll! Jag slängde iväg ett sms till Louise kring två idag och beskrev mitt tillstånd och hon var på samma nivå, fast på jobbet!! :P Hujja!

Så gårdagen var alldeles för rolig för mitt eget bästa eftersom jag har varit död hela denna dag.

Jag och Richard skull ju till Ikea och se på bio idag, men det kunde jag glömma när jag vaknade på morgonen om man säger så :P Det enda vi fick bockat av på listan var grilling hos Chrille och Louise..

Vi hade bestämt att vi skulle starta grillen kring fyra, men eftersom varken jag el Louise var särskilt pigga den tiden fick det bli kring nio på kvällen istället :D Så nu sitter jag i soffan och slappar med magen full i go mat och efterrätt. Välbehövligt kan man säga! :)

Här kommer ett gäng bilder från igår och en mindre läcker bild på dagens jag, längst nere :P

                      

Haha! Syndis om mig :P Eller så inte.. Men nu mår jag prima så jag ser ljust på morgondagen.



//

Av Jennifer Lindqvist - 8 juli 2011 11:56

Hmm.. Nu är det dåligt. För att slippa känna att dagen bara svischar förbi en ska man stiga upp i tid.

Men nu är det så att jag inte tog vara på den tanken och sov förbi lunch! Jag vaknade för ca 40 min sen! Åhh.. Det är väl så här det är att vara arbetslös, man vänder dygnet lite eftersom man inte har nåt särskilt att stiga upp till.

För 2 veckor sedan var jag alltid upp i tid för att göra stan om och om igen, men nu har jag sett det mesta..


En plan sattes i verket bara för nån sekund sen. Jag ska ner på lilla stan och ta lite bilder tror jag. Hittintills har jag inte tagit så mycket bilder runt omkring lägenheten och det ska jag förändra på :)



//

Av Jennifer Lindqvist - 7 juli 2011 13:28

När vi flyttade hit till Oslo hade vi Volvon packad med grejer, inget flyttlass. Så de flesta förstår kanske vad en volvo 945a rymmer. Inte så mycket när man ska packa ner hela sitt liv.

Detta resulterade att endel grejer blev kvar i Sangis. Ganska många saker som jag vill ha nu :P

Bara runt hörnet där vi bor säljer dom flerfärgade rosor för dunder pris. Så jag kunde ju inte låta bli att leka med tanken att jag ska ha 40 stk. Och detta kostar mindre än en hundring (norska). MEN..

Jag har inga vaser med mig från Sangis! Så nu måste jag traska ner på lilla stan och se om jag hittar nån. Jag skulle helst vilja fynda en vas i en vintage butik, men för tillfället har små butiker i detta område sommarstängt. Så jag tror det får bli nån vanlig massproducerad vas. För jag ska ha en idag ;)


 

//

Presentation


Jennifer Lindqvist
29 år
Oslo
Instagram: @jenniferlindqvists

Senaste inläggen

Fråga mig

7 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

instagram @ jenniferlindqvists


Ovido - Quiz & Flashcards